De mooiste dag uit jullie leven  

Daar horen de mooiste foto's bij

Ik zorg dat er de hele dag foto's worden gemaakt. Bij de voorbereiding maar natuurlijk ook op de belangrijkste momenten tijdens de ceremonie.Een pure verslaglegging van jullie huwelijksdag, waaronder ook de fotoshoot op een mooie locatie. Voor de groepsfoto's neem ik graag de tijd om iedereen op een spontane manier de foto te krijgen.

Dit alles wordt op een creatieve manier verwerkt in een mooi luxe fotoalbum van topkwaliteit.

Uiteraard hebben jullie inspraak in de vormgeving van het album. Julie krijgen eerst een digitale versie waar jullie nog veranderingen in kunnen doorgeven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een reportage te maken zonder het leveren van een album. Jullie ontvangen dan een USB met hoge resolutie bestanden.

Jullie krijgt standaard een kennismakingsgesprek om jullie wensen voor de bruiloft aan ons voor te leggen en wij kunnen jullie albums laten zien van ons werk en de manier van fotograferen.

Een aantal weken voor de bruiloft  maken we een afspraak om elkaar nog even te zien vlak voor de belangrijke dag om de puntjes op de i te zetten.

 

Prijzen Trouwreportages
Pakket 1 Pakket 2
4 uur fotografie 4 uur fotografie
Alle gelukte foto's op USB Alle gelukte foto's op USB
zonder album met album
€ 425 € 750
   
Pakket 3 Pakket 4
8 uur fotografie 8 uur fotografie
Alle gelukte foto's op USB Alle gelukte foto's op USB
zonder album met album
€ 650 € 975

 

Met alle gelukte foto's bedoelen wij dat jullie veel foto's krijgen. Het album dat in het pakket zit is een mooi leren album 30cm bij 30cm in de kleur wit of zwart met echt fotopapier. Het is echt een zeer mooi en betaalbaar album. De bladzijdes liggen mooi vlak zodat er veel spreads in kunnen geplaatst worden. Dit album kan ik jullie laten zien bij het eerste gesprek.

Bij alle reportages zit 50 km aan reiskosten inbegrepen daarna reken ik 30ct per kilometer.

Bekijk een selectie van mijn Trouwfoto's