Paul Oud en Marion Leeuw  werken al zo'n 10 jaar samen en hebben de afgelopen jaren heel wat mooie fotoshoots afgeleverd met vele tevreden klanten. Paul werkt al meer dan 30 jaar als fotograaf en is begonnen in het zwartwit tijdperk met fotojournalistiek voor kranten en tijdschriften.Na de overstap naar de digitale fotografie en de verhuizing van Amsterdam naar Groningen is hij begonnen met Trouwreportages. Na enige jaren is Marion Leeuw toegetreden als assistent tijdens de fotoshoots. Zij ontwikkelde ook de NewBorn Fotoshoots en de Zwangerschapsreportages. Daarnaast zorgt Marion voor de afwerking in Photoshop.


Voor iedere moment is er een fotoshoot

Of je nu gaat trouwen en deze prachtige dag op een mooie en prettige manier wilt laten vastleggen, of dat je zwanger bent en dit bijzondere moment op een artistieke manier op de foto wilt hebben of dat je mooie foto's wilt laten maken van je pasgeboren baby, dan kunnen wij dat voor je verzorgen.

Ook verzorgen wij Familie portretten waneer de familie tijdens een bijzondere gebeurtenis in zijn geheel bij elkaar is. Of geliefden die een LOVEshoot willen als voorproefje op een huwelijk, of als je professionele foto's nodig hebt voor een website of gewoon een keer leuke modelfoto's wilt dan kan je kontakt met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je vragen dan kan je ons altijd even bellen of mailen.

pauloud@live.nl   Paul 0624257001  Marion 0621532847